Amanet Electronice in Sector 5
ACUM...si, Amanet Antichitati, Amanet Obiecte de Arta

Amanet Auto

Primim amanet auto si unele modele de autoturisme mai vechi de 7 ani! 

  •           Case de amanet Marca Gold primesc gaj si autoturisme. Acestea sunt evaluate de catre expertii societatii noastre si in functie de starea autoturismului si pretul acestuia pe piata auto se poate oferi proprietarului un imprumut de pana la 60% din valoarea evaluata.
  •           Autoturismul care face obiectul contractului nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 7 ani, trebuie sa fie inmatriculat in Romania, sa fie proprietate personala a celui ce doreste sa incheie contractul de amanet, sa nu aiba probleme mecanice sau estetice grave.
  •           Contractul de amanet se incheie pe o perioada cuprinsa intre 5 zile si 30 zile calendaristice, acesta putindu-se reinnoi de nenumarate ori cu plata comisionului stabilit.  Comisionul este negociabil cuprins intre 0,6% pe zi si 1,2% pe zi in functie de suma imprumutata si perioada contractuala.
  •           Solicitantul imprumutului trebuie sa aiba asupra sa in momentul semnarii contractului urmatoarele: CI, actele autoturismului in original (carte si talon), ambele chei, fisa fiscala si de preferat si rca-ul.
  •           Autoturismele lasate in amanet sunt depozitate in parcarea privata a societatii Marca Gold, ele fiind returnate proprietarului in aceeasi stare in care au fost lasate.

HI